Ο Σύλλογος:  Ιστορικό  Στόχοι  Δραστηριότητες  Επικοινωνία
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβ. 2004

Το ιστορικό, μέχρι το 2000...

Προλογικά...

Ο Νέστορας, όπως εμείς συνηθίζουμε να φωνάζουμε την συντροφιά μας, ξεκινάει την ζωή του το 1985. Από τότε μέχρι σήμερα κάθε χρονιά με μία ή δύο εξαιρέσεις πραγματοποιεί στην Βόρεια Ελλάδα αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Τα σχόλια υπήρξαν από την αρχή σχεδόν πάντα κολακευτικά. Από την μια τα νιάτα και από την άλλη τα μοναδικά τραγούδια του κ. Κουντουρά αλλά και η ίδια η παρουσία του γιατρού εντυπωσιάζουν και συγκινούν τον κόσμο.
Η ιδιαίτερη αγάπη των ανθρώπων και η δίψα για τον τραγουδιστό λόγο του Θεού όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται τα χριστιανικά τραγούδια ανοίγουν συνεχώς δρόμους και δίνουν σε όλους μας την δύναμη και το κουράγιο να σταθούμε απέναντί τους και να τα τραγουδήσουμε.

Κάθε εμφάνιση της χορωδίας είναι και ένας ιδιαίτερος σταθμός της ζωής της. Δίνει την ευκαιρία αλλά και δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη σε όλους μας για εσωτερική ανασυγκρότηση και όσο το δυνατόν εξωτερική ανασύνταξη.
Στο σύνολό τους ο αριθμός αυτών των εμφανίσεων ξεπερνά τις τριάντα. Από το 1990 και μετά η μορφή τους συνδυάζει στο πρώτο μέρος μία ομιλία του κ. Κουντουρά και στην συνέχεια τραγούδια του, τραγουδημένα από τον ίδιο, μέλη της χορωδίας και ολόκληρη την χορωδία.

Διαβάστε, στη συνέχεια:  Οι εμφανίσεις της χορωδίας